„Permiteti-le copiilor sa fie fericiti in felul lor, caci ce alta modalitate mai buna vor gasi?” Samuel Johnson

Psiholog Alexandra Stoica

Sunt mama si inteleg ca este responsabilitatea mea de a fi un bun exemplu pentru copilul de astazi si adultul de maine.

Misiunea mea este de a-i ghida pe copii sa-si descopere comorile interioare si sa le foloseasca la potentialul lor maxim.
De asemenea, consider esential ca relatia parinte-copil sa se bazeze pe conexiune, rabdare, blandete si iubire, pentru practicarea parentingului armonios.

In cadrul activitatilor desfasurate, acord o importanta deosebita mediului de lucru securizant, respectului reciproc, valorificarii resurselor interioare si unicitatii fiecarui participant.

Experienta si formare:
Psihoterapeut integrativ in supervizare (Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa), Facultatea de Psihologie (Universitatea Hyperion Bucuresti), formare NLP Practitioner / Master NLP, dezvoltare personala (peste 1000 h), experienta cu grupuri de dezvoltare personala pentru copii, artist handmade, Consilier NLP Integrativ® pentru copii.

Trainer Ingrid Barbulescu

Printre pasiunile mele cele mai mari se afla psihologia, educatia si joaca. Consider ca este deosebit de important sa le oferim copiilor un cadru in care sa se simta in siguranta din punct de vedere emotional, sa fim atenti la nevoile lor si nu in ultimul rand sa le aratam cat de multe se pot invata atunci cand faci lucrurile prin joaca si cu placere.

Experienta si formare:
Absolventa a cursului de NLP Practitioner si Master NLP, Consilier NLP Integrativ® pentru copii, lucrul cu prescolari si scolari in materie de dezvoltare personala, organizarea si sustinerea de training-uri pe soft skills pentru adolescenti, organizare tabere si proiecte de dezvoltare personala si profesionala.

Parenting Armonios a aparut din dorinta de a afla si impartasi mai departe cat mai multe informatii despre cum poti creste si educa un copil intr-un mod sanatos, armonios si echilibrat. Orice parinte are parte de provocari si ne propunem ca aici sa gasesti informatiile de care ai nevoie pentru a actiona in acord cu tine si credintele tale. Copiii au un potential extraordinar si este rolul nostru ca adulti sa le fim alaturi in orice etapa a dezvoltarii lor, sa ii sustinem si sa le incurajam curiozitatea si unicitatea.
Close Menu