Psihoterapie individuala

Exista momente in viata in care simtim nevoia de schimbare pentru ca viata pe care o traim nu mai este multumitoare.
Psihoterapia ajuta clientul sa isi inteleaga si gestioneze mai bine emotiile, gandurile, reactiile si comportamentele dezadaptative sau mai putin benefice, pentru a trai o viata echilibrata si armonioasa.
Relatia terapeutica este bazata pe parteneriat si incredere, iar clientul este ghidat sa isi gaseasca propriile solutii si rezolvari la situatiile problematice, in acord cu sine.

Psihoterapie de cuplu si familie

Psihoterapia de cuplu si familie se axeaza atat pe experientele individuale ale partenerilor, cat si pe comunicarea dintre acestia. Psihoterapia te poate ajuta sa schimbi lucrurile care nu merg bine in relatie, sa-ti indentifici obiectivele si sa le atingi.
Terapia de cuplu si familie reprezinta timp investit in relatie, diverse provocari, iar de cele mai multe ori apar constientizari, ganduri si emotii neplacute, insa aceseta fac parte din procesul terapeutic si beneficiile sunt pe termen lung.
Constientizarea cauzelor problemelor in relatia de cuplu si familie, a tiparelor repetitive, cautarea ajutorului specializat, vointa si efortul depus in directia schimbarii benefice, duc la imbunatatirea calitatii vietii.

Psihoterapie pentru copii

Psihoterapia pentru copii se refera la o varietate de tehnici si metode pentru a ajuta copiii care se confrunta cu dificultati din punct de vedere emotional sau comportamental. Cadrele de lucru sunt bazate pe relatia de incredere formata intre terapeut si copil, pe mediul securizant si pe abordarea prin tehnici creative,desen, discutii si jocuri.
In cadrul terapiei copiii primesc sprijin emotional care ii ajuta in rezolvarea conflictelor, isi inteleg sentimentele si invata sa gaseasca solutii noi la situatiile problematice.

Consiliere pre si postnatala si Consiliere pentru parinti

Rolul de parinte este unul dintre cele mai provocatoare si frumoase roluri care aduce bucurie, insa vine la pachet cu multe responsabilitati, schimbari, intrebari si temeri. In viata fiecarui parinte apare un moment in care simte ca nu mai face fata provocarilor.
Consilierea prenatala vine in intampinarea viitorilor parinti cu suport pentru gestionarea emotiilor legate de sarcina, temeri legate de rolul de parinti, depresie, gestionarea travaliului, frica de nastere.
Daca bebelusul a sosit deja in viata ta, consilierea postnatala reprezinta suport in a gestiona emotiile si adaptarea la noua viata de parinte, anxietate, conflicte in cuplu si familie, dificultati in relatia cu bebelusul.
Consilierea pentru parinti inseamna descoperirea cauzelor ce au generat o problema, o situatie conflictuala, un dezechilibru in viata parintelui sau in relatia copil – parinte si gasirea celor mai eficiente solutii pentru rezolvare.

Consiliere psihologica

Consilierea psihologica este o forma de interventie psihologica care se adreseaza persoanelor care trec printr-o situatie sau perioada mai dificila a vietii.
Clientul se poate afla intr-o situatie de impas cu privire la rezolvarea unor situatii de criza, sociale, profesionale sau familiale, iar consilierea il asista sa gaseasca solutii la problemele cu care se confrunta.
Consilierea persoanelor aflate in dificultate psihologica este unul dintre cele mai utile instrumente pentru depasirea unor probleme stresante de viata si se urmareste autocunoasterea, optimizarea si dezvoltarea personala si adaptarea eficienta a clientului la mediul extern.

Consiliere psihologica online

Consilierea online faciliteaza accesul la serviciile psihologice tuturor persoanelor care se afla in imposibilitatea de a se deplasa la cabinet din diferite morive: lipsa timpului, distanta mare, domiciliul in alt oras sau alta tara.
Consilierea psihologica online se adreseaza persoanelor care trec printr-o perioada dificila si tensionata, care au nevoie de sustinere sau care doresc sa faca schimbari importante in viata lor.
Consilierea psihologica online se realizeaza prin intermediul platformei Skype.

Dezvoltare personala si workshop-uri pentru copii si parinti

Atelierele de dezvoltare personala au ca obiectiv dezvoltarea abilitatilor de comunicare, relationare si armonizare a relatiilor parinti-copii.
Vei descoperi metode si tehnici eficiente de a asculta nevoile copilului tau, de a raspunde la ele si a comunica empatic. De asemenea vei invata metode de a insufla copilului increderea in el si de a-l incuraja sa se exprime deschis si autentic, dar si metode de conectare cu micutul tau.
Metodele folosite in cadrul atelierelor sunt expresiv creative: desen, colaj, modelaj, joc de rol, povesti terapeutice si discutii.

Close Menu